Fusilli z czerwonej soczewicy
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bardzo dobry, dużo smaku soczewicy.
Muy buenas, mucho sabor a lenteja.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Fusilli z czerwonej soczewicy opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Felicia Bio Red Lentil Fusilli to produkt o wszystkich zaletach roślin strączkowych w paście o niepowtarzalnym smaku.
Wskazanie
Bio czerwona soczewica fusilli to pokarm bogaty w białko i błonnik. Wysoka zawartość fosforu, żelaza, cynku, manganu.
Sposób przyjmowania
Zaleca się zagotowanie 1 litra wody i dodanie 7 g soli. Dodaj 100 g makaronu i regularnie mieszaj. Odcedzić makaron, doprawić przygotowanym sosem i podać.
Składniki
Organiczna mąka z czerwonej soczewicy (100%).
Certyfikat
IT BIO 008
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna334 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe50 g
-
Cukry1.2 g
-
Błonnik pokarmowy7.6 g
-
Białka26 g
-
Sól0.01 g
-
Fosfor310 mg
-
Żelazo5.2 mg
-
Cynk3.2 mg
-
Magnez1 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.