Bio wieloziarniste spaghetti
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Masa oryginalnych komponentów.
Massa de componentes originais.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Bio wieloziarniste spaghetti opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Felicia Bio Multigrain Bio Spaghetti to mieszanka składników przepisu o specjalnym smaku z kukurydzą, ryżem, kaszą gryczaną i komosą ryżową.
Wskazanie
Bio wieloziarniste spaghetti nadaje się we wszystkich przypadkach, w których wymagana jest zdrowa energia i ogólna remineralizacja.
Sposób przyjmowania
Zaleca się zagotowanie 1 litra wody i dodanie 7 g soli. Dodaj 100 g makaronu i regularnie mieszaj. Odcedzić makaron, doprawić przygotowanym sosem i podać.
Składniki
Mąka kukurydziana (75%), mąka ryżowa (10%), mąka gryczana (10%), mąka komosa ryżowa (5%).
Certyfikat
IT BIO 008
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna351 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe75 g
-
Cukry0.7 g
-
Błonnik pokarmowy2.5 g
-
Białka7.5 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.