Wodorosty Kombu
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Algamar to moja ulubiona marka wodorostów, kombu łączę do dań łyżkowych, ciast warzywnych... Jego właściwości są niezmienne i bardzo pyszne!
Algamar es mi marca favorita de algas, combino kombu para platos de cuchara, pasteles de verduras... Sus propiedades son inmutables y muy ricas!
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobra jakość i podoba mi się nawet jej prezentacja
Muy buena calidad y me gusta hasta su presentación
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
dobry produkt do przyprawiania wielu potraw, nadając im szczególny morski akcent
buen producto para aliñar cantidad de comidas dando ése toque marino tan particular
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Dobry, do doskonałego bulionu z kości
Buenas, para caldo de huesos perfectas
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Pierwszy raz jedząc, bardzo dobrze!
Première fois que je les mange, très bon!
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Wodorosty Kombu opinii
Based in 67 reviews
-
5 stars53
-
4 stars12
-
3 stars2
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Alg Algamar Kombu to suche, dzikie algi atlantyckie o mięsistej konsystencji, które żyją w głębokich wodach i mogą mierzyć do dwóch metrów.
Wskazanie
Duże brązowe glony, żyjące na średniej głębokości 12 m. Szczególnie bogaty w kwas alginowy o mięsistej konsystencji jest stosowany w kuchni do aromatyzowania lub jako inne warzywo. Kwas glutaminowy zmiękcza rośliny strączkowe. Działa sycąco i jest bogaty w minerały, zwłaszcza wapń i magnez.
Sposób przyjmowania
Zaleca się przygotować w piekarniku lub gotować
Piekarnik: Gotuj wstępnie przez 5 minut w temperaturze 200ºC bez namaczania lub przełóż przez bardzo gorącą patelnię. Do zup, warzyw, gulaszu, tortilli, empanadas ...
Gotowane: 20 minut w szybkowarze lub we wrzącej wodzie przez 1 godzinę, razem z roślinami strączkowymi (soczewica, ciecierzyca itp.).
Środki ostrożności
Jeśli biały kolor pojawia się w algach, jest to spowodowane jego własnymi solami, które działają jak naturalne konserwanty.
Warunki przechowywania
Przechowywać w zamkniętej torbie.
Składniki
Wodorosty Kombu, Wodorosty Kombu.
Certyfikat
ES-ECO-022-GA
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna243 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe35.9 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy30.5 g
-
Białka9.3 g
-
Sól2.37 g
-
Jodyna1.06 μg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.