Wodorosty Hijiki z Japonii
-
Ja już używałem tych alg, nie tej marki. Używam ich w gulaszach, zupach... Dla tych, którzy mają zastrzeżenia co do smaku wodorostów to dobry wybór. Przyjemny smak, chrupiący, można go mieszać z prawie wszystkim.
Já usava estas algas, não desta marca. Uso-as nos estufados, sopas... Para quem tem reservas quanto ao sabor das algas, estas são uma boa escolha. Sabor agradável, crocantes, podem-se misturar com quase tudo.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Dobry produkt, stosuję go na diecie makrobiotycznej, aby schudnąć.
Buen producto, lo estoy utilizando en dieta macrobiótica para perder peso.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrze komponuje się z cebulą i smażonymi wodorostami
Muy buenas con cebolla y el alga frita
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Wodorosty Hijiki z Japonii opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars2
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Wodorosty japońskie Hijiki od Mitoku to azjatyckie wodorosty o dużej mocy remineralizacyjnej, są bardzo bogate w składniki odżywcze i żelazo.
Sposób przyjmowania
Zaleca się jeść surowe po ugotowaniu, należy je moczyć przez około 3 minuty w zimnej wodzie. Po namoczeniu można go dodać na surowo, długo gotować lub dodać w ostatniej chwili i lekko ugotować.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Wodorosty Hijiki, odwodnione wodorosty arame.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.