Proszek agarowy
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
To było bardzo przyjemne odkrycie. Łatwy w użyciu, pozwala na tworzenie doskonałych przepisów.
E'stato una piacevolissima scoperta. Facile da usare, permette di realizzare ottime ricette.
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Proszek agarowy opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Vivibio Agar Agar w proszku to środek żelujący ekstrahowany z czerwonej algi gelidium cartilagineum. Doskonały do zagęszczania budyniów wegetariańskich i wegańskich, ciast, galaretek i deserów.
Sposób przyjmowania
Do przygotowania galaretek lub jako zagęszczacz do ciast zaleca się stosowanie sproszkowanego agaru-agaru. Dawkowanie: 15 g na 1 l płynu.
Składniki
Agar-agar w postaci proszku.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna205 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.6 g
-
Cukry0.7 g
-
Błonnik pokarmowy90 g
-
Białka1.1 g
-
Sól0.26 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.