Algi Kombu Bio
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Niski poziom tłuszczu Nie zawiera więcej niż 3 g tłuszczu na 100 g w przypadku produktu stałego lub 1,5 g tłuszczu na 100 ml w przypadku produktu płynnego.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Doskonale komponuje się z zupami, posiada wiele właściwości. Bardzo dobrze nadaje się do gotowania roślin strączkowych, unika gazu.
Perfectas para incluirlas en las sopitas, tiene muchas propiedades. Va muy bien para la cocción de legumbres, evita los gases.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrze gotują je z roślinami strączkowymi, unikają gazu.
Van muy bien para cocinarlas junto a legumbres, evita gases.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Lubię dodawać wodorosty do gulaszu
Me gusta añadir algas a mis guisos
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
dobra ilość do wykorzystania w gotowaniu roślin strączkowych i skrócenie gotowania. przygotować inne potrawy i dostarczyć składników odżywczych
buena cantidad para utilizar en la cocción de legumbres y acortar su cocción. elaborar otros platos y aportar nutrientes
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Tak dobre, jak niektóre wodorosty mogą być
Todo lo buenas que pueden estar unas algas
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Algi Kombu Bio opinii
Based in 5 reviews
-
5 stars4
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Algi Kombu Bio z Biocop są zbierane w Galicji. Idealny do gotowania płatków, warzyw i zup.
Wskazanie
Czas gotowania roślin strączkowych skraca się, dodając kombu. Dzięki temu są bardziej trawienne i mniej wzdęcia. Wodorosty Kombu są bogate w kwas glutaminowy (aminokwas odpowiedzialny za smak umami) i wzmacniają smak potraw. Posiadają niezwykłe właściwości odżywcze. Bogaty w jod, żelazo, magnez, wapń, fosfor i cynk. Źródło białka, węglowodanów i błonnika pokarmowego. Niskotłuszczowy Wśród witamin wyróżnia się udział B9 (kwas foliowy) .Potwierdzenie: CCPAE
Sposób przyjmowania
Zaleca się zanurzenie w wodzie z niewielką ilością soli na 15 minut. Po uwodnieniu zwiększa się 6-krotnie w stosunku do suchej masy. Gotuj: około 45 minut. Jest bardzo ceniony w przygotowywaniu roślin strączkowych, ponieważ skraca ich czas gotowania i dobrze łączy się z ich smakami.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Laminaria ochroleuca z Galicji.
Certyfikat
CCPAE-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.