Agar Alga Agar we włóknach
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
idealny do galaretek mojego dziecka
perfeito para as geleias do meu bebê
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Jeszcze tego nie próbowałem. Dobrze, super
Todavia no lo he probado. Supongo que bien
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Szczególnie lubię desery z galaretką.
sobre todo para gelatizar los postres me gusta
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Naprawdę je lubiłem. Powtórzę
Me han gustado mucho. Repetiré
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetny produkt przydatny do wszystkiego
Genial producto util para todo
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Agar Alga Agar we włóknach opinii
Based in 10 reviews
-
5 stars9
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Alga Agar Agar w Strips z Porto Muiños to galaretka morza. Stosowany jako zagęstnik, stabilizator i środek żelujący w: dżemach, galaretkach, sokach, kompotach, ciastach, budyniu, budyniu, lodach, majonezie i innych sosach. Znany z wysokiej zawartości błonnika, jest bogaty w minerały, takie jak sód, potas, wapń i magnez.
Sposób przyjmowania
Nawodnienie : Do spożycia w sposób naturalny w zupach i sałatkach. Zanurz włókna agaru agarowego w ciepłej wodzie (50oC / 122oF). Po 20 minutach nabiera włóknistej konsystencji. Po 2-3 godzinach galaretowata.
Wypalanie : Do stosowania jako środek żelujący i/lub zagęszczacz. Gotuj włókna agaru agarowego przez 4 minuty, wstrząsając, aby ułatwić rozpuszczenie. Po rozpuszczeniu pozwól mu ostygnąć. Żelatyna agarowo-agarowa zachowuje swoją teksturę w temperaturze pokojowej.
- Bardzo miękka konsystencja 0,8 g / 500 ml (0,16%)
- Miękka konsystencja 1,5 g / 500 ml (0,3%)
- Konsystencja twarda 5 g / 500 ml (1%)
- Bardzo twarda konsystencja 7 g / 500 ml (1,4%)
Środki ostrożności
Ten produkt jest odpowiedni dla ogółu społeczeństwa, z wyjątkiem : niemowląt i małych dzieci.
Warunki przechowywania
Przechowywać hermetycznie w chłodnym, suchym miejscu w temperaturze od 2 do 30ºC. Przechowywać z dala od źródeł nieprzyjemnych zapachów. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu i spożyć przed upływem terminu ważności.
Składniki
Agar z wodorostami, ekstrakt roślinny pochodzenia morskiego, Gelidium cartilagineum.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna188 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe2.7 g
-
Cukry0.5 g
-
Błonnik pokarmowy85 g
-
Białka0.5 g
-
Sól0.45 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.