Agar agar
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Agar Agar Sac od Natali to naturalny roślinny środek żelujący do żywności, ekstrahowany z dzikich wodorostów czerwonych (Gelidium sesquipedale). Agar-agar to bezbarwny, bezwonny śluz, który umożliwia tekstowanie potraw słonych lub słodkich (galareta, terrine, deser, śmietana, żel
Wskazanie
Natali to marka dystrybuowana przez Nature et Aliments. Firma formułuje i przygotowuje dla swoich marek całą gamę sproszkowanych preparatów: deserów, zup, dodatków kulinarnych ... i to w 100% organicznym narzędziu
Sposób przyjmowania
Zaleca się rozcieńczenie 4 g na litr (ilości należy dostosować do przygotowań).
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Agar agar.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna713 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.5 g
-
Cukry0.5 g
-
Białka1.3 g
-
Sól0.78 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.