Reishi
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Reishi (Ganoderma lucidum) to grzyb, który rośnie na pniach niektórych drzew, takich jak dąb lub klon. Występuje na większości kontynentów, w obszarach umiarkowanych i wilgotnych.
Wskazanie
Grzyb ten jest stosowany w medycynie chińskiej od ponad 4000 lat, ponieważ pomaga utrzymać zdrową funkcję krążenia i przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania układu odpornościowego.
Sposób przyjmowania
Zalecamy przyjmowanie rano Reishi na czczo, pół łyżki codziennego deseru lub po prostu dodawanie go do koktajli lub soków. Aby lepiej wchłonąć składniki odżywcze, dobrze jest zmieszać je z witaminą C. Proszek Baobab, Acerola i Camu Camu są bogate w witaminę C i mogą być dobrym sojusznikiem.
Środki ostrożności
Zacznij stopniowo. Skonsultuj się ze specjalistą w przypadku ciąży, laktacji i dzieci poniżej 3 lat. Ważne jest przestrzeganie zróżnicowanej i zbilansowanej diety.
Składniki
Proszek Reishi.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.