Plasterki letniej trufli
Wartości produktów
-
Made in Italy Produkt wytworzony we Włoszech
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Plastry letniej trufli (Tuber Aestivum Vitt.) Zbierane w toskańskich Apeninach, konserwowane w oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia z dodatkiem soli i aromatycznych przypraw. Idealny do dekoracji pierwszych dań z makaronu i risotto, kanapek lub drugich dań.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od 1 ° C do 4 ° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Składniki
Trufla Letnia (37,3%), Sól, Przyprawy, Oliwa z Oliwek Extra Virgin, Oliwa z Oliwek Extra Virgin.
Tabela żywieniowa
-
Dla
-
Wartość energetyczna1891 kcal
-
Nasycone kwasy tłuszczowe7.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Cukry0.3 g
-
Białka3 g
-
Sól1.06 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.