Białko grochu organiczne
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Hipoalergiczny Przy niskim ryzyku wywołania reakcji alergicznych
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
Bez sztucznych barwników Nie zawiera dodatkowych barwników
-
Nie zawiera substancji słodzących Nie zawiera dodatków słodzących
-
Wegetariański Nie zawiera zwierząt, ale może zawierać produkty zwierzęce, takie jak mleko, jaja lub miód
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Pea Protein Organic zawiera ponad 82% naturalnego białka roślinnego, które jest niezbędne dla każdego, kto chce utrzymać lub zbudować mięśnie. Pochodzi z ekologicznie uprawianego żółtego groszku.
Właściwości i korzyści z Białko grochu organiczne
Jest to białko bogate w warzywa, o niskiej zawartości tłuszczu, co oznacza, że jest wolne od produktów pochodzenia zwierzęcego i materiałów modyfikowanych genetycznie, co czyni go doskonałą alternatywą dla wegetarian i wegan.
Jak zażywać Białko grochu organiczne?
Zaleca się mieszanie około jednej łyżeczki lub więcej z wodą, sokiem lub koktajlem. Można spryskiwać / mieszać z jedzeniem.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Chłodzenie nie jest wymagane.
Skład Białko grochu organiczne
Organiczne białko grochu (100%).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.