Syrop klonowy c
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Syrop klonowy c opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Syrop klonowy klasy c z Fior di Loto to naturalny słodzik otrzymywany z koncentracji soku klonowego. Ekstrakcja soku odbywa się mechanicznie podczas wegetatywnej fazy spoczynku rośliny i nie powoduje jej uszkodzenia, ponieważ jest on naprawdę odpowiedni do produkcji soku.
Właściwości syropu klonowego:
Syrop klonowy jest bogaty w właściwości, w szczególności sole mineralne takie jak potas, wapń i żelazo, ale także witaminy i kwas jabłkowy.
To produkt remineralizujący i energetyzujący , ale także oczyszczający i drenujący . Wspomaga układ pokarmowy i jelitowy.
Syrop klonowy, jak go używać:
Zalecany jako słodzik w gorących napojach i jogurcie. Nadaje się również do przygotowania ciast, ciastek i deserów lub na gorących naleśnikach.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
Składniki
Organiczny sok klonowy.
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.