Słód jęczmienny w wyciskaczu
-
Znakomity słód, używam go do produktów drożdżowych i jest wyjątkowy
Malto eccellente, lo uso per i lievitati ed é eccezionale
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał -
Używam go w produktach na zakwasie z drożdżami macierzystymi jako aktywatorem! robi jego! bardzo dobra również do normalnego stosowania jako słodzenia i wzbogacania
lo uso nei lievitati con il lievito madre come attivatore! fa il suo! molto buono anche per il suo utilizzo normale per dolcificare e arricchire
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Słód jęczmienny w wyciskaczu opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Słód jęczmienny w wyciskarce La Finestra Sul Cielo jest uzyskiwany tradycyjną metodą, która polega na dodaniu kiełkującego jęczmienia (bogatego w enzymy) do gotowanego zboża. Część jęczmienia musi być zawsze obecna jako składnik. Organiczny słód jęczmienny Tworzenie się lekkiego oddzielenia, krystalizacji lub ewentualnego pęcznienia nasadki jest zjawiskiem całkowicie naturalnym. Mieszaj przed użyciem.
Sposób przyjmowania
Zaleca się przyjmowanie go jako pysznej przekąski o każdej porze dnia
Składniki
Jęczmień słodowany (32%), woda.
Tabela żywieniowa
-
Dla
-
Wartość energetyczna314 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe74 g
-
Cukry50 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka4.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.