Ekologiczny syrop z chleba świętojańskiego
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ekologiczny syrop z chleba świętojańskiego
Chleb świętojański
W formie idealnego syropu do dekoracji owocowego deseru, niektórych tostów czy naleśników, do wykorzystania jako w 100% naturalny słodzik w kuchni.
Chleb świętojański, podobnie jak kakao, jest bogaty w tryptofan , aminokwasowy prekursor serotoniny, naszego hormonu dobrego samopoczucia i szczęścia, dlatego jego spożywanie dostarcza nam przyjemności i ukojenia zarówno w ustach, jak i na poziomie emocjonalnym. Jednak w przeciwieństwie do kakao, chleb świętojański nie zawiera teobrominy (ani innych substancji pobudzających), więc nie uzależnia. Dlatego polecany jest zarówno dzieciom, jak i dorosłym.
Składniki
Chleb świętojański * i woda.
Certyfikat
ES-ECO-013-IB
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna264 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.2 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe65.4 g
-
Cukry17.7 g
-
Białka3 g
-
Sól0.02 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.