Ekologiczna torebka na cukier z agawy
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Nie badane na zwierzętach Żaden ze składników produktu lub produktu końcowego nie był testowany na zwierzętach
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organic Agave Blanco Azúcar od Maya Gold Organic ma te same zalety co syrop z agawy. Jest około (40%) słodszy od zwykłego cukru, ma niski indeks glikemiczny i łatwo się rozpuszcza. Ma niski indeks glikemiczny i jest bogaty w minerały
Wskazanie
Cukier z agawy wytwarzany jest poprzez suszenie rozpyłowe syropu z agawy z maltodekstryną jako nośnikiem do suszenia. Po wysuszeniu cukier przechodzi przez maszynę do granulacji, która wtryskuje powietrze do cukru i nadmuchuje go w postaci granulatu. W recepturach przemysłowych proszek agawy jest używany do produkcji twardych cukierków, twardych wypieków i wszystkiego, co wymaga sproszkowanego słodzika.
Sposób przyjmowania
Zalecany jako naturalny słodzik zastępujący cukier
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu
Składniki
Cukier z agawy, maltodekstryna kukurydziana (5%)
Certyfikat
NL-BIO-18Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna390 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe98 g
-
Cukry96 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól90 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.