ksylitol kukurydziany
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Ksylitol kukurydziany Naturgreen to doskonała alternatywa dla cukru. Można go używać do słodzenia napojów, a także idealnie nadaje się do stosowania w przepisach na ciasta, ponieważ jest odporny na gotowanie i pieczenie.
Sposób przyjmowania
Zaleca się używać go do słodzenia soków, koktajli, kawy, napojów roślinnych itp. Idealnie nadaje się również do włączenia go do przepisów na ciasta i opierania się pieczonemu gotowaniu.
Środki ostrożności
Ten produkt jest wytwarzany w zakładzie, w którym przetwarza się orzechy, soję i sezam. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć działanie przeczyszczające.
Składniki
Ksylitol kukurydziany (100%).
Certyfikat
STANDARDOWYTabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna240 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe100 g
-
Cukryg
-
Błonnik pokarmowyg
-
Białkag
-
Sólg
-
Polioli100 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.