Kiełki (chude kakao, fruktoza i kiełki pszenicy)
-
Bezpieczna płatność z:
Opis
Chude śniadanie z kakao i fruktozą. Naturalnie bogaty w witaminę B5, potas, wapń, fosfor, magnez, żelazo, cynk, miedź i mangan
Wskazanie
Germatin harmonijnie łączy smak kakao z fruktozą, naturalnym cukrem zawartym w owocach. Dzięki fruktozie Germatina zapewnia rezerwę energii bez przeciążenia.
Sposób przyjmowania
Zaleca się wsypać do miski 2 łyżki (25 g), dodać 250 ml gorącego mleka, mieszając
Składniki
Fruktoza (40%), kakao (19,6%, w tym mocno odtłuszczone kakao w proszku: 13%), odtłuszczone mleko w proszku, owies, kiełki pszenicy (10%), włókna jabłkowe.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna366 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy4 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.9 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe62 g
-
Cukry56 g
-
Błonnik pokarmowy12 g
-
Białka15 g
-
Sól0.18 g
-
Fosfor448 mg
-
Potas990 mg
-
Wapń252 mg
-
Magnezz180 mg
-
Żelazo11.2 mg
-
Witamina B1 / Tiamina0.3 mg
-
Witamina B2 / Riboflavina0.4 mg
-
Witamina B5 / Kwas pantotenowy2.7 mg
-
Witamina B9 / Kwas foliowy65 μg
-
Cynk3.7 mg
-
Miedź1 mg
-
Magnez2.4 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.