Erythritol Bio
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Keto Produkt odpowiedni dla diety Keto
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Fantastyczna alternatywa słodzika dla cukrów i substancji słodzących
Fantástico endulzante alternativo a los azúcares y edulcorantes
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
W trosce o dietę z jak najmniejszą ilością cukru, do tej pory spożywałem aspartam lub sacharynę w kawie i latte. Mimo wszystko miałem świadomość, że są to potencjalnie szkodliwe chemikalia. Produkt ten jest w 100% naturalnego pochodzenia. Z pewnością ma nieco mniejszą moc słodzącą niż cukier (w tej samej objętości), ale ma tę zaletę, że jest skuteczny i pozornie bezpieczny.
Soucieuse d'une alimentation la moins sucrée possible, je consommais jusqu'à présent de l'aspartame ou de la saccharine dans le café et le café au lait. Malgré tout, j'avais conscience qu'il s'agissait de substances chimiques potentiellement nuisibles. Ce produit-ci est d'origine 100% naturelle. Certes, il présente un pouvoir sucrant un peu moins fort que celui du sucre (à volume égal), mais il a le mérite d'être efficace et apparemment sans danger.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Erythritol Bio opinii
Based in 23 reviews
-
5 stars19
-
4 stars4
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Erytrytol stanowi doskonałą alternatywę dla cukru, ponieważ pozwala cieszyć się przyjemnością słodkiego smaku bez zwiększania kaloryczności.
Wskazanie
Słodzik ten pozyskiwany jest w całkowicie naturalny sposób poprzez fermentację. Spożywanie pokarmów i napojów słodzonych erytrytolem zamiast cukru: Przyczynia się do utrzymania mineralizacji zębów, a także powoduje mniejszy wzrost stężenia glukozy we krwi po spożyciu (w porównaniu z pokarmami i napojami słodzonymi cukrem).
Sposób przyjmowania
Zaleca się używać go do słodzenia soków, koktajli, kawy, napojów roślinnych itp. Idealnie nadaje się również do włączenia go do przepisów na ciasta, ponieważ jest odporny na gotowanie i pieczenie.
Środki ostrożności
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć działanie przeczyszczające. Ten produkt jest wytwarzany w zakładzie, w którym przetwarza się orzechy, soję i sezam
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Nie wymaga chłodzenia.
Składniki
Erytrytol* (100%)
(*) Składnik z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ES-ECO-024-MU
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna0 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe100 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
-
Polioli100 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
2 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.