Cukier z kwiatów kokosa
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Produkt, którym słodzę wszystkie napoje, zwłaszcza kawę, jest świetny.
estupenda es el producto con el cual endulzo .. todas mis bebidas en especial el café
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Idealnie dobry produkt polecam Opakowanie bardzo dobrze
Parfait bon produit je recommande Emballage très bien
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Cukier z kwiatów kokosa opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Cukier kokosowy Agaba Karin Lang produkowany jest przez delikatne zagęszczenie syropu z kwiatów kokosa. We wszystkich obecnych przepisach normalny cukier stołowy można go zastąpić. Ze względu na intensywny smak, podobny do karmelu, możliwe jest umiarkowane stosowanie.
Wskazanie
Idealny do kawy, karmelizowania ciast i gotowania. Wskazówka: szczególnie smaczna w kawie.
Składniki
Cukier kokosowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna382 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0.8 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe92.7 g
-
Cukry83.2 g
-
Błonnik pokarmowy9.5 g
-
Białka1.2 g
-
Sól0.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.