Spójrz na słodkie sake do ugotowania
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez dodatków Nie zawiera dodatkowych substancji
-
Bez dodatku soli Do produktu nie dodano sodu lub soli.
Opis
Mirin to słodki sake do gotowania, który dodaje potrawom słodyczy i umami. Wielką cechą charakterystyczną Kenshô mirin jest to, że jest to hon mirin, co oznacza autentyczny mirin, co oznacza, że alkohol pochodzi z ryżu, podobnie jak reszta sake kensho.
Wskazanie
Różnica w porównaniu z gotowaniem sake polega na tym, że sake było macerowane od miesięcy z sake saku (ryż sake), aby zapewnić dodatkowy punkt umami i słodycz.
Sposób przyjmowania
Zaleca się dostarczenie naturalnego umami i słodyczy, podkreślenie smaku, zmiękczenie mięsa i ryb oraz usunięcie nadmiaru aromatu z mięsa i ryb.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Składniki
Sake (ryż *, woda i krew koji), Sake kasu (ryż fermentowany z alkoholem).
(*) Ryż z delty rzeki Ebro.
Tabela żywieniowa
-
Dla 15 ml
-
Wartość energetyczna40 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe9 g
-
Cukry9 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.