Organiczny cukier trzcinowy typu Muscovado
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez soli Zawiera maksymalnie 0,005 g sodu lub równoważną wartość soli na 100 g
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Muscabado Bio firmy Biográ z całego trzciny cukrowej otrzymuje się przez odparowanie soków z trzciny cukrowej. Jest idealny na zdrowe śniadania.
Wskazanie
Nie ulega rafinacji i zachowuje wszystkie witaminy i minerały obecne w trzcinie cukrowej
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosowanie jako słodzika, idealnego do wypieków pełnoziarnistych, do ciast i ciastek pełnoziarnistych.
Środki ostrożności
Wyprodukowano w fabryce, która wykorzystuje nabiał, jajka, gluten, soję, sezam, orzechy i seler.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Dla 100 g:
Wartość energetyczna (396 kcal), sacharoza (98,6 g), białka (0,1 g), tłuszcze, mascabadol z cukru trzcinowego.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.