Organiczny cukier kokosowy
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
To moja siostra wprowadziła mnie w to i jest dla mnie idealny
C'est ma soeur qui me l'a fait connaitre et c'est parfait pour moi
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Lubię ten smak, a jego niski indeks glikemiczny pomaga mi radzić sobie z problemami z poziomem cukru we krwi.
J'aime le goût et son faible index glycémique me permet de gérer mes problèmes de glycémie.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał
Organiczny cukier kokosowy opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Organiczny cukier z kwiatów kokosa, certyfikowany przez Ecocert Nature et Partage, jest wytwarzany z soku z kwiatów kokosa (Cocos nucifera) w Indonezji w procesie rzemieślniczym. Zbiór soku z wykwitów to bardzo stara tradycja, a producenci wykorzystują cały swój know-how, aby zapewnić najwyższej jakości ekologiczny cukier.
Wskazanie
Zebrany płynny sok jest następnie delikatnie podgrzewany, tak aby woda prawie całkowicie odparowała, aż do uzyskania gęstego, bursztynowego syropu. Stwardniały syrop redukuje się do postaci dużych kryształków cukru. Produkcja cukru z kwiatu kokosa jest zrównoważona, ponieważ nic nie jest niszczone w procesie.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu, z dala od wilgoci i światła.
Składniki
Cukier z kwiatu kokosa (100%).
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.