Cukier z kwiatów palm
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
Brak alergenów Nie zawiera alergenów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Palma Thnot to kultowe drzewo w Kambodży. Ten cukier jest nierafinowanym produktem rzemieślniczym otrzymywanym w wyniku naturalnego odparowania soku z kwiatów palmowych.
Wskazanie
Cukier z kwiatów palmowych jest pozyskiwany ze szczytu, gdzie rosną kwiaty palmy. Tam robi się małe nacięcie, z którego wycieka sok. Ma jaśniejszy kolor niż kokos i ma więcej niuansów smakowych, dlatego jest stosowany do wszelkiego rodzaju potraw. Jest słodki, ale nie ma tak wyjątkowej słodyczy jak rafinowany cukier, ale ma znacznie większe bogactwo tonów wina, orzecha, owoców itp.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym i wolnym od zapachu miejscu.
Składniki
Cukier trzcinowy cały jasny złoty (100%).
Certyfikat
FR-BIO-01
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna382 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe94 g
-
Cukry86.5 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka1.5 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.