Cukier trzcinowy z Peru
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Podoba mi się jego konsystencja i smak. Jego oryginalna lepka konsystencja, która nie wysycha. Jego stopień słodyczy. Używamy go od lat.
Me gusta su textura y sabor. Su textura pegajosa original que no se seca. Su grado de dulzor. Hace años que la usamos.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetny produkt, niech spróbuje znajomy. Ma posmak lukrecji, świetny do kawy, ale także do deserów
Ottimo prodotto, fatto provare fa un amica Ha quel retrogusto di liquirizia, ottimo per caffè ma anche per dolci
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Cukier trzcinowy z Peru opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Zintegrowany cukier trzcinowy z łosia nero to organiczny cukier trzcinowy, będący wynikiem pracy naszych partnerów rolnych z Spółdzielni Norandino w Peru.
Wskazanie
Trzcina jest uprawiana z poszanowaniem środowiska i jej różnorodności biologicznej i przetwarzana zgodnie z procesem, w którym pałeczki są zbierane ręcznie, tylko jeśli są dojrzałe, a następnie ściskane, aż do uzyskania uzyskanego bursztynowego koloru. za niepowtarzalny aromat karmelu, który słodzi bez mdłości.
Sposób przyjmowania
Polecany do gustu konsumenta
Warunki przechowywania
Produkt należy przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Po otwarciu paczki mocno zamknij torbę lub użyj hermetycznego pojemnika, aby prawidłowo ją przechowywać.
Składniki
Cukier trzcinowy. PE-BIO-118 Rolnictwo w UE
Certyfikat
PE-BIO-118 Rolnictwo w UETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna386 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe96 g
-
Cukry94 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0.6 g
-
Sól0.13 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.