Cały cukier trzcinowy Panela Bio
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
100% naturalny Wykonane z naturalnych komponentów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Zintegrowany cukier trzcinowy ECOSANA jest uzyskiwany wyłącznie z paneli z rolnictwa ekologicznego i jest uważany za najczystszy cukier, ponieważ jest uzyskiwany po prostu z odparowania soków z trzciny cukrowej i późniejszej krystalizacji sacharozy
Zatem, ponieważ nie jest poddawany żadnemu procesowi rafinacji ani chemicznemu, jak cukier biały lub cukier brązowy, zachowuje wszystkie witaminy opisowe (witaminy A, C, D i E) i minerały obecne w trzcinie cukrowej. Ręce kolumbijskich producentów, jest to produkt w 100% naturalny i przyjazny dla środowiska, gwarantujący produkt o najlepszej jakości i wolny od substancji chemicznych do słodzenia napojów, jogurtów lub naparów lub jako składnik różnych potraw. Pochodzenie: Rolnictwo spoza UE (Kolumbia / Ekwador)
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, sezamu i orzechów.
Składniki
Cukier Panela (rapadura).
Certyfikat
ES-ECO-016-CL
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna385 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe95 g
-
Cukry94 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka0 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.