Inulina z bio agawy
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Dobry produkt dla mikrobioty.
Bon produit pour le microbiote.
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Dobry gust. Używam go do słodzenia jogurtów lub napojów roślinnych.
Buen sabor. Lo utilizo para endulzar el yogur o la bebida vegetal.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Inulina z bio agawy opinii
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Inulina z agawy pochodząca z upraw ekologicznych.
Błonnik dostarczany przez inulinę z agawy pomaga zwalczać zaparcia i stymuluje proliferację zdrowej mikroflory jelitowej. W ten sposób zmniejszają się problemy trawienne.
Produkt wegański, organiczny, bez laktozy.
Sposób przyjmowania
Zalecamy dodanie 1,5 łyżki stołowej (około 5g) do koktajli, jogurtów i napojów warzywnych.
Środki ostrożności
Nie zawiera alergenów.
Składniki
Inulina z agawy *
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-019-CT Rolnictwo spoza UE
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna204 kcal
-
Tłuszcze / Lipidyg
-
Nasycone kwasy tłuszczoweg
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe8 g
-
Cukry8 g
-
Błonnik pokarmowy88 g
-
Białkag
-
Sól8 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.