Organiczna ciemna czekolada ze skórkami cytryny Syracuse IGP
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organic Dark Chocolate with PGI Syracuse Lemon Peel of Raw Cacao to baton z organicznej, bezglutenowej i wegańskiej ciemnej czekolady wzbogacony całym włoskim smakiem skórki cytryny Syracuse PGI. Wyjątkowy smak gwarantuje obróbka produktu w temperaturze poniżej 45º.
Składniki
Nieprażona pasta z ziaren kakaowych Criollo *, skoncentrowany sok z kwiatów kokosa *, suszona skórka „Siracusa lemon ChOG” * (3%).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna586 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy45 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe27.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe30.6 g
-
Cukry10.9 g
-
Błonnik pokarmowy14 g
-
Białka10.8 g
-
Sól0 g
-
Magnezz170 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.