Czekolada Virunga 70% Kongo
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Nuty wiśni, ziemistej czekolady i ciemnej herbaty ujawniają się, gdy rzadka Cru Virunga rozpływa się w ustach. Głębia rzadkiego kakaowca Amelonado uosabia ostatnie goryle górskie zamieszkujące Park Narodowy Virunga.
Wskazanie
Oryginalna fasola przy produkcji ich batoników pomaga zachować starożytny cud kakao, a także dlatego, że sadzą i chronią drzewo dla każdej czekolady.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości migdałów, orzechów włoskich i mleka (w tym laktozy)
Nie przechowywać w lodówce, przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, przechowywać czekoladę z dala od światła, 12-20 stopni
Składniki
Masa kakaowa *, Surowy cukier trzcinowy *, Masło kakaowe * (minimum 70% kakao).
* Certyfikowane organiczne)
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna573 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy43 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe26 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe45 g
-
Cukry29 g
-
Błonnik pokarmowy11 g
-
Białka7 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.