Czekolada 60% Kakao z Imbirem i Cytryną Bio
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Czekolada 60% z imbirem i cytryną. Połączenie imbiru i cytryny nadaje tej czekoladzie korzenny i cytrynowy akcent końcowy.
Szacunek dla ludzi i natury są częścią przepisu na tę czekoladę, która obiecuje wyjątkowy smak.
Składniki
Pasta kakaowa, cukier trzcinowy, imbir karmelizowany (cukier trzcinowy, imbir), cukier trzcinowy, masło kakaowe, olej cytrynowy. Może zawierać śladowe ilości orzechów i produktów mlecznych .
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.