Ciemna czekolada z organicznymi całymi migdałami
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Uczciwy handel Gwarantuje sprawiedliwe traktowanie producentów, z poszanowaniem ich praw człowieka i środowiska naturalnego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Organiczna ciemna czekolada z całych migdałów firmy Altereco jest wytwarzana z mniej niż 200 gramów kakao zmieszanych z wykwintnymi całymi migdałami.
Sposób przyjmowania
Zaleca się smakować jako przekąska lub stosować w cukiernictwie.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów i soi.
Warunki przechowywania
Zachowaj dans un endroit frais (16-18°C) i ust.
Składniki
Cukier trzcinowy, Pasta kakaowa (Peru), Całe migdały (20%), Masło kakaowe, Tłuszcz mleczny, Ziarna waniliowe. Kakao: minimum 50%.
Certyfikat
FR-BIO-001Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna588 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy40 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe18 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe46 g
-
Cukry40 g
-
Błonnik pokarmowy6.8 g
-
Białka7.5 g
-
Sólg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.