Tarta orkiszowa z moreli
Wartości produktów
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Tarta orkiszowa Vivibio to pieczone ciasto orkiszowe z kompotem morelowym, bez mleka i bez oleju palmowego.
Sposób przyjmowania
Polecany na śniadanie lub na smaczną przekąskę.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, jajek, sezamu i orzechów.
Składniki
Mąka orkiszowa (38%), kompot morelowy (30%), syrop ryżowy (7%), sól morska, mąka kukurydziana, mąka komosa ryżowa, naturalny aromat waniliowy, lecytyna słonecznikowa, olejek cytrynowy, olej nieuwodorniona dłoń, syrop z agawy, kukurydziany syrop glukozowo-fruktozowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 180 g
-
Wartość energetyczna433 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy15 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe31 g
-
Cukry69 g
-
Błonnik pokarmowy2.4 g
-
Białka5.1 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.