ORGANICZNE mini babeczki morelowe
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Zdaję je pierwszy raz. Dobry produkt
È la prima volta che li passaggio. Buon prodotto
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
ORGANICZNE mini babeczki morelowe opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Céliane Gluten Free Mini Apricot Muffins to pyszne muffinki z obfitym nadzieniem morelowym, które zachwycą Cię o każdej porze dnia!
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać jako przekąskę lub na śniadanie.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Jajka*, olej palmowy*, mąka ryżowa półpełna*, syrop ryżowy*, nadzienie morelowe* (woda, cukier trzcinowy*, przecier morelowy* (35%), syrop glukozowo-fruktozowy* (kukurydza), substancja żelująca: pektyny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat naturalny*) (13,8%), cukier trzcinowy blond*, skrobia ziemniaczana*, syrop glukozowy* (kukurydza), substancje zagęszczające: guma guar* i guma ksantanowa, sól morska, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), Proszki do pieczenia: węglany sodu i fosforany wapnia, Algi: Lithothamnium calcareum. * Składniki z upraw ekologicznych.
Certyfikat
ECOCERT FR-BIO-01Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna454 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy23 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe11 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe57 g
-
Cukry34 g
-
Błonnik pokarmowy0.5 g
-
Białka4 g
-
Sól1.07 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.