Muffiny bezglutenowe
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
Opis
Te tradycyjne hiszpańskie babeczki są cudownie bogate i mają miękką i puszystą konsystencję. Ten bezglutenowy przepis na muffinki to prawdziwy klasyk wszystkich hiszpańskich piekarni.
Sposób przyjmowania
Ciesz się nimi o każdej porze dnia, jako śniadanie, przekąska, a nawet deser. Można się nimi również delektować z wybranym nadzieniem, wystarczy przekroić je na pół i dodać ulubioną polewę. Od kremu czekoladowego po dżem truskawkowy lub morelowy, wszystkie pasują do siebie idealnie!
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, łubinu i orzechów.
Bez laktozy i pszenicy.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
jajko*, cukier, wysokooleinowy olej słonecznikowy, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol; mąka kukurydziana, syrop glukozowy, skrobia ryżowa, białko jaja w proszku, emulgator: monoglicerydy i diglicerydy kwasów tłuszczowych; błonnik roślinny (cytrusowy), substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; substancje spulchniające: difosforan disodu, wodorowęglan sodu; sól, naturalne aromaty.
*Jajka od kur hodowanych na ziemi.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna402 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy19 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe53 g
-
Cukry27 g
-
Błonnik pokarmowy2.7 g
-
Białka4.2 g
-
Sól0.52 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.