Lekkie tosty z ryżu i komosy ryżowej
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Nie zawiera cukru Zawiera maksymalnie 0,5 g cukrów na 100 g
-
Nie ma jajka Oznacza brak jaj lub pochodnych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
Koszerny Przygotowane zgodnie z żydowskimi standardami religijnymi
-
Halal Zgodnie z muzułmańskimi standardami religijnymi
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Pyszne, niedrogie i bezglutenowe
Riquísimas, bien de precio y sin gluten
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo cienkie i chrupiące tosty do jedzenia z nadzieniem...cudowne
Tostas finissimas e estaladiças para comer com recheio ...maravilhosas
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Moja córka nie może jeść ani kukurydzy, ani pszenicy, więc muszę poszukać odpowiedniego produktu, spełnia swoje zadanie i nie boli ją brzuszek, gdy go zjada.Polecam.
Mi hija no puede comer maiz ni trigo por lo que tengo que buscar un producto adecuado, este cumple sus funciones y no le duele la barriga cuando lo come.Lo recomiendo.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Lekkie tosty z ryżu i komosy ryżowej opinii
Based in 23 reviews
-
5 stars22
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Chrupiący, lekki tostowany ekstrudowany ryż, który jest bardzo lekkostrawny i pełen smaku. Wegańskie bez drożdży. Bez tłuszczu. Bez cukrów. Źródło włókna.
Wskazanie
Produkt posiadający prestiżowy europejski certyfikat bezglutenowy ELS/Espiga barrada (Old Quality Assurance Mark Certification: Controlled by FACE). Nr licencji: ES-327-015.
Jako wartość dodaną, ten produkt jest wykonany z różowej soli himalajskiej, która zawiera niezbędne pierwiastki śladowe dla organizmu, takie jak między innymi magnez, wapń, potas, żelazo.
Wspomniana sól zapewnia inny smak, poprawia smakowitość i teksturę produktu.
Idealny produkt dla wszystkich konsumentów. Odpowiedni dla wegan, wegetarian, osób z celiakią (<20 ppm glutenu), nietolerujących jajek i laktozy. Również dla wszystkich tych konsumentów, którzy wybierają produkty ekologiczne. Jest to produkt odpowiedni również dla ludności muzułmańskiej i żydowskiej. Posiada certyfikat V-LABEL (wegański), certyfikat rolnictwa ekologicznego, certyfikat HALAL (społeczność muzułmańska) i certyfikat KOSHER (społeczność żydowska).
Sposób przyjmowania
Gotowy do spożycia. W dowolnym czasie iw dowolny sposób. Bez obaw podjadać między posiłkami. Jako baza do kanapek. W zamian za chleb
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Mąka z brązowego ryżu* (89%), pełnoziarnista mąka z komosy ryżowej* (10%), różowa sól himalajska, przeciwutleniacz: ekstrakt bogaty w tokoferole.
* Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ES-ECO-033-CL Rolnictwo poza UE
Certyfikat bezglutenowy: ES-327-015
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna355 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy0 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe78 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy3.9 g
-
Białka8.9 g
-
Sól1.1 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.