Organiczne madeleiny z jaj
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Nie zawiera mleka Wskazuje na brak mleka lub przetworów mlecznych, ale może zawierać śladowe ilości.
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Valpibio Organic Egg Madeleines to pyszne, miękkie madeleines, które można zabrać wszędzie dzięki indywidualnemu opakowaniu!
Sposób przyjmowania
Wskazane jest, aby spożywać je na śniadanie lub w przerwach dla smakoszy w ciągu dnia.
Środki ostrożności
Wykonane w warsztacie, który wykorzystuje: Orzechy - Soja
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Jajka (28,6%), ekologiczna mąka ryżowa (23,8%), ekologiczny tłuszcz palmowy, ekologiczny cukier trzcinowy, ekologiczna skrobia ziemniaczana, ekologiczny syrop ryżowy (23,9%), emulgator: lecytyny ekologiczny słonecznik, zagęszczacze (organiczna guma guar, organiczna mąka z nasion chleba świętojańskiego), organiczny alkohol etylowy, sól morska, naturalny organiczny aromat waniliowy, proszek do pieczenia: węglany amonu.
Tabela żywieniowa
-
Dla
-
Wartość energetyczna467 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy26 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe12 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe52 g
-
Cukry23 g
-
Błonnik pokarmowy1.3 g
-
Białka5.5 g
-
Sól320 mg
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.