Maria ciasteczka orkiszowe z syropem z agawy
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ciasteczka Orkiszowe Maria z Syropem Agawowym z El Horno de Leña to pyszne ciasteczka wykonane na słodyczy mąki orkiszowej i słodzone syropem z agawy.
Sposób przyjmowania
Wskazane jest spożywanie według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi, sezamu, jajka i orzechów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Ekologiczna mąka orkiszowa (55%) Ekologiczny syrop z agawy (20%), Ekologiczny olej słonecznikowy (15%), Ekologiczne otręby orkiszowe (3,6%), Woda, Ekologiczna skrobia kukurydziana, Sól, Środki spulchniające (wodorowęglan sodu i amonu), Ekologiczny jęczmień Słód, Organiczny Imbir, Organiczny Cynamon, Organiczna Wanilia
Certyfikat
ES-ECO-023-MA
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna457 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy15 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe72 g
-
Cukry20 g
-
Błonnik pokarmowy2.5 g
-
Białka9.9 g
-
Sól0.61 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe4.3 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe8.7 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.