Bezglutenowe ciastko z czekoladą migdałową
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Made in France Produkt wyprodukowany we Francji
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Bezglutenowe ciastko czekoladowo-migdałowe Nature & Compagnie ma migdały, które są dostępne w dwóch postaciach: w proszku i w kawałkach. Do tego dodaje się 60% chipsów z ciemnej czekolady, aby uzupełnić obraz.
Wskazanie
Specjalista w zakresie produktów ekologicznych i bezglutenowych dla całej rodziny. Utworzone w 2005 r. Francuskie MŚP produkuje w swojej siedzibie w Loire-Atlantique (44) szeroką gamę produktów dla smakoszy dla wszystkich smaków.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów i musztardy
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej
Składniki
Skrobia kukurydziana, ekstrakt waniliowy, guma guar, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, węglan amonu, lecytyna słonecznikowa, cukier trzcinowy, proszek migdałowy, obrane migdały.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna497 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy34 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe7.9 g
-
Cukry40 g
-
Błonnik pokarmowy4 g
-
Białka6.1 g
-
Sól0.28 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.