Ciasto orkiszowe z kakao
Wartości produktów
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bardzo dobre! Bardzo często je spożywamy
buonissime le consumiamo molto spesso
Tłumaczone z naturitas.it
Zobacz oryginał
Ciasto orkiszowe z kakao opinii
Based in 2 reviews
-
5 stars2
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Ciasto orkiszowe probios z kakao to miękkie ciasto, idealne na miękkie śniadanie!
Wskazanie
Wyprodukowany z najlepszego orkiszu włoskiej uprawy, w jego recepturze zastosowano wyłącznie olej słonecznikowy.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać o każdej porze dnia.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi i orzechów, mleka i soi.
Składniki
ekologiczny cukier trzcinowy, ekologiczne jaja, ekologiczna mąka orkiszowa (29%), ekologiczny olej słonecznikowy (13%), ekologiczna mąka łubinowa, ekologiczny niskotłuszczowy proszek kakaowy (1,7%), winiany potasu, węglany sód, węglany amonu, lecytyna słonecznikowa, sól, naturalny aromat bio.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna425 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy19 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.8 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe54 g
-
Cukry31 g
-
Błonnik pokarmowy2.8 g
-
Białka8 g
-
Sól0.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.