Organiczny 3 pieczywo zbożowe
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Chleb z pełnego ziarna. Obecność 3 zbóż nadaje temu chlebowi bezglutenowemu walory odżywcze i oryginalny smak. Podwójne opakowanie gwarantuje maksymalną świeżość. Te kromki chleba, które mają być oddzielone, są spożywane w takiej postaci, w jakiej są lub lekko przypieczone. Idealny do kanapek.
Sposób przyjmowania
Pokrój chleb na kromki, zjedz tak jak są lub lekko przypieczone.
Podwójna torebka utrzymuje świeżość.
Środki ostrożności
Zawiera łubin.
Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym i ciemnym miejscu.
Składniki
Pełne ziarna* (55%) (ryż*, proso*, kukurydza*); woda, mąka z łubinu*, mąka z białego ryżu*, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, sól, drożdże.
* Produkcja ekologiczna.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna205 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy2.1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe38 g
-
Cukry1.1 g
-
Błonnik pokarmowy4.7 g
-
Białka6.1 g
-
Sól0.93 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.