Chleb Dekstrynowy Bez dodatku soli
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bez soli Zawiera maksymalnie 0,005 g sodu lub równoważną wartość soli na 100 g
-
Bardzo lubię ten chleb, jest dużo lepiej trawiony, a składniki są wysokiej jakości.
Me gusta mucho este pan se digiere mucho mejor y los ingredientes de alta calodad
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Podoba mi się, że jest pełnoziarnisty i bez soli. Nie podoba mi się to, że jest zbyt przypieczony.
me gusta que es integral y sin sal. Lo que no me gusta es que está demasiado tostado.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo mi odpowiada ten rodzaj tostów.
Me sienta muy bien este tipo de pan tostado
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo lubię ten rodzaj pieczywa, a jego naturalny skład skłania mnie do wyboru właśnie tej marki
Me gusta este tipo de pan y sus ingredientes naturales hace que elija esta marca
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetny jest ten chleb, bardzo mi smakuje.
Genial este pan , me gusta mucho.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Chleb Dekstrynowy Bez dodatku soli opinii
Based in 7 reviews
-
5 stars5
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Chleb Dextrin bez soli dodany z Santiveri to chleb o wielu zastosowaniach, który z powodzeniem może zastąpić zwykły chleb.
Ze względu na właściwości dekstrynianu jego zastosowanie jest znacznie rozszerzone zarówno dla osób z problemami trawiennymi, jak i dla osób bez problemów zdrowotnych. Wysoka zawartość kwasów omega 3 i omega.
Wskazanie
Chleb dekstrynowany jest tostem chleba poddawanym powolnemu procesowi pieczenia w kontrolowanych temperaturach i czasach, dzięki czemu skrobia chleba jest rozkładana na dekstryny, maltozę i inne disacharydy i uzyskuje się jednolicie dekstrynowane ciasto.
Proces dekstrynacji skrobi (drugie gotowanie) jest naturalnym procesem wstępnego trawienia, ponieważ przewiduje on późniejszą pracę amylazy trzustkowej (enzym odpowiedzialny za trawienie skrobi) i ułatwia proces trawienia, a zatem chleb dekstrynowany jest to chleb bardziej trawienny niż zwykły chleb. Dla całej rodziny.
Sposób przyjmowania
Zaleca się, aby dopasować do konsumenta.
Składniki
Mąka pełnoziarnista, drożdże mateczne, 0,5% oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ekstrakt słodowy, przeciwutleniacze (naturalnie występujące ekstrakty bogate w tokoferole), emulgator (lecytyna sojowa), kwas foliowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna378 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy3.5 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe67 g
-
Cukry2.6 g
-
Błonnik pokarmowy12 g
-
Białka12 g
-
Sól0.02 g
-
Witamina B9 / Kwas foliowy100 μg
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe2.5 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe0.6 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.