Chleb Ciabatta z oliwkami bezglutenowymi
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Będę dalej kupować, podoba mi się
Lo seguiré comprándolo me gusta
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Doskonałe, chrupiące i o bardzo dobrym smaku. Idealny na aperitif
Excellent, croustillant et avec un très bon goût. Parfait pour l'apéro
Tłumaczone z naturitas.fr
Zobacz oryginał -
Bardzo dobrze. Podobała mi się naturalna i lekko prażona. Smaczne, mimo że nie zawiera glutenu.
Muito bom. Amei ao natural e ligeiramente torrado. Saboroso apesar de não ter gluten.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał -
Ten chleb bezglutenowy jest świetny, rano wkładasz go do tostera i ciesz się tostami z olejem lub masłem.
Este pan sin gluten está buenísimo, por la mañana, lo metes a la tostadora y a disfrutar de tus tostadas con aceite o mantequilla.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Jest to pieczywo bezglutenowe, które daje wiele dobrych opcji: kanapki, rano kromki z masłem. Jest tak dobrze, że kończysz to od razu. Bez wątpienia kupię go ponownie.
Es un pan sin gluten que proporciona muchas buenas opciones: bocadillos, rebanadas con mantequilla por la mañana. Está tan rico que te lo acabas en seguida. Lo vuelvo a comprar sin duda.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Chleb Ciabatta z oliwkami bezglutenowymi opinii
Based in 6 reviews
-
5 stars6
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Chleb Ciabatta z bezglutenowymi oliwkami Schnitzer jest długi, cienki z zielonymi i czarnymi oliwkami. To ekologiczne i pyszne jedzenie.
Wskazanie
Chleb Ciabatta z oliwkami bezglutenowymi jest delikatny i aromatyczny. Każde opakowanie zawiera dwie bagietki. Produkt o doskonałej jakości i smaku.
Sposób przyjmowania
Zaleca się piec wcześniej rozpakowany chleb w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 stopni Celsjusza przez około 10 minut. Również w tosterze przez około 2 minuty.
Środki ostrożności
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu i spożyć najlepiej w ciągu dwóch dni. Może zawierać śladowe ilości łubinu, jaj, sezamu, soi i jej pochodnych.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Woda, Bio Skrobia Kukurydzana, Bio Ryż Zakwas, Bio Oliwki (6%), Organiczna Mąka Lenowa, Organiczny Olej Słonecznikowy, Organiczna Mąka Ryżowa, Organiczna Kukurydza (3%), Organiczna Łuska Nasiona Psyllium , Białko grochu bio, dekstroza bio, drożdże bio, sól morska, mąka Bio Guar, ksantan.
Certyfikat
DE-OKO-003Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna177 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy5.3 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe25 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy6.6 g
-
Białka3.9 g
-
Sól1.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.