Bułka tarta
Wartości produktów
-
Nie zawiera barwników Nie zawiera barwników
-
Bez konserwantów Nie zawiera dodatków przedłużających trwałość produktu
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Bułka tarta Natursoy jest wytwarzana ze składników pochodzących z upraw ekologicznych w chronionej atmosferze.
Do tego startego chleba nie dodaje się barwników ani konserwantów, a jego składniki są wolne od jakichkolwiek manipulacji genetycznych.
Wskazanie
- Pakowanie w atmosferze ochronnej.
- Bez konserwantów i barwników.
Gwarancja ekologiczna: ES-AN-00-AE
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości soi i sezamu.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu
Składniki
Mąka pszenna *, woda, sól morska, drożdże, zakwas * i polepszacz * (mąka pszenna *, mąka słodowa *, cukier *, enzymy i antyoksydan: kwas askorbinowy lub witamina C).
Certyfikat
ES-AN-00-AETabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna272 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe56 g
-
Cukry0 g
-
Błonnik pokarmowy0 g
-
Białka7.8 g
-
Sól0 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.