Bezglutenowy sfermentowany chleb gryczany Inka
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
Bez laktozy Wskazuje na brak laktozy, ale może zawierać śladowe ilości
-
Organiczny Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Bez oleju palmowego Nie zawiera oleju z owoców palmy
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
Zaskoczyło mnie. To smak. Jeśli go upieczesz, jest niesamowity. Wartości są fantastyczne. Nie podnosi indeksu glikemicznego tak bardzo jak inne pieczywo. Na pewno powtórzę
Me ha sorprendido. Su sabor. Si lo tuestas queda increíble. Los valores son fantásticos. No sube tanto el indice glucémico como otros panes. Repetiré seguro
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo podobał mi się ten chleb, zainteresowałem się nim, ponieważ nie zawiera glutenu i drożdży. Jest to chleb kompaktowy jak typowy chleb niemiecki, tost jest bardzo dobry.
Me ha gustado mucho este pan, me interese por él porque no tiene gluten y tampoco levadura. Es un pan compacto de como un típico pan alemán, tostado está muy bueno.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Kupiłem go do testów, bez wielkich oczekiwań i bardzo mnie to zaskoczyło. Będzie regularnie w mojej spiżarni. Idealnie nadaje się na porcję, finon i pysznie, robię w tosterze. Jedyną wadą jest to, że plasterki są słabo oddzielone, trzeba do tego użyć noża
Lo compré para probar, sin grandes expectativas y me ha sorprendido. Será un habitual en mi despensa. Es perfecto para una ración, finon y de sabor delicioso, yo lo hago en la tostadora . El único inconveniente es que se separan mal las rebanadas, tienes que utilizar un cuchillo para ello
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Świetnie, jako celiakia od dawna nie jadłem tego typu chleba, którego normalnie nie ma w Hiszpanii.
estupendo, como celiaca hacia tiempo que no comia un pan de este tipo, que normalmente no se encuentra en España.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał -
Bardzo lubię ten chleb. Jest podobny do typowego niemieckiego chleba, ale jest słodszy, bardziej mi się podoba i wydaje się zdrowszy.
Me gusta mucho este pan. Es parecido al tipico pan alemán pero algo mas dulce, a mi me gusta más y me parece más saludable.
Tłumaczone z naturitas.es
Zobacz oryginał
Bezglutenowy sfermentowany chleb gryczany Inka opinii
Based in 5 reviews
-
5 stars5
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Schnitzer Bezglutenowy chleb gryczany Inka to pyszny chleb gryczany z ciemnobrązowymi ziarnami. Aromatyczny, o smaku amarantowym z nasionami Każde opakowanie zawiera 6 llescas
Wskazanie
Bezglutenowy sfermentowany chleb gryczany Inka jest aromatyczny, o smaku amarantusa z nasionami. Każde opakowanie zawiera 6 llescas. Produkt organiczny doskonałej jakości.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać na śniadanie.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości łubinu, jaj i ich pochodnych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Mąka z kaszy gryczanej (14%), woda, mąka Bio amarantowa z mąki razowej (16%), mąka Bio z ryżu, mąka Bio z kukurydzy, Bio sezam, mąka z soi Bio, siemię lniane, włókno jabłkowe, sól morska , Bio lecytyna sojowa.
Certyfikat
DE-OKO-003Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna255 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe1 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe32 g
-
Cukry1.6 g
-
Błonnik pokarmowy5.5 g
-
Białka7.9 g
-
Sól1.3 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.