Bezglutenowa bułka tarta
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
Opis
Bułki bezglutenowe Santiveri są wytwarzane ze skrobi kukurydzianej i nadają się do diet bezglutenowych.
Wskazanie
Nietolerancja glutenu, zwana także celiakią, jest procesem patologicznym, który dotyka głównie dzieci, chociaż mogą na nią cierpieć również dorośli.
Zboża, które nie zawierają glutenu to ryż i kukurydza.
Od glutenu można oddzielić dwie frakcje białka: gliadynę i gluteninę. Pierwsza, gliadyna, jest przyczyną celiakii.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywać według gustu konsumenta.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, trzymając pojemnik szczelnie zamknięty.
Składniki
Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, brązowy cukier trzcinowy, albumina jaja, maltodekstryna, drożdże, sól, całe jajko w proszku.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna345 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.2 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe76.2 g
-
Białka7.5 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.