Suszone jabłko
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Suszone jabłko. Świeży smak. Jabłka dojrzewały na drzewie, zbierane w optymalnym punkcie dojrzałości i suszone na słońcu, bez żadnych dodatków. Idealny jako aperitif oraz jako świeży, owocowy składnik na śniadanie każdego ranka.
Sposób przyjmowania
Polecany jako aperitif. Idealnie nadaje się również jako dodatek do musli oraz w prezentacji deserów. Krążki z jabłek służą jako składnik do pieczenia ciasta owocowego i nadają mu pyszny, świeży smak.
Warunki przechowywania
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki
Jabłko*.
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Certyfikat
ICEA
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna312 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy1.9 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe0.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe64.1 g
-
Cukry57.7 g
-
Błonnik pokarmowy12.9 g
-
Białka1.6 g
-
Sól0.03 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
1 pytania
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.