Sardynki bretońskie w ekologicznej oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i ekologicznej cytrynie
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Sardynki z Bretanii w ekologicznej oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia i organicznej cytrynie z Phare d'Eckmühl są hojnymi sardynkami z Bretanii połączonymi z delikatną oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia przebudzoną nutą cytrynową.
Wskazanie
Sardynki od dawna zarezerwowane są dla mieszkańców obszarów przybrzeżnych ... Te sardynki są starannie selekcjonowane przez personel przeszkolony w rzemiośle technik produkcji. Są one sortowane ręcznie, po raz pierwszy przed gotowaniem i po raz drugi w momencie pakowania, aby zaoferować naszym klientom nienaganną jakość.
Składniki
Dla 100 g:
Omega 3 (2,3 g).
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna223 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy15 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe3.3 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.1 g
-
Cukry0.1 g
-
Białka22 g
-
Sól1 g
-
Fosfor530 μg
-
Wapń540 μg
-
Witamina D11 μg
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe7.4 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe2.9 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.