Filety z makreli w oliwie z oliwek
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
-
To była próba. Wolę portugalski z puszki. Brak wspaniałego smaku.
Foi para experimentar. Prefiro os enlatados portugueses. Sem grande sabor.
Tłumaczone z naturitas.pt
Zobacz oryginał
Filety z makreli w oliwie z oliwek opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars1
-
1 star0
Opis
Ten przepis dla smakoszy jest przygotowany z filetów z makreli i ekologicznej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Makrele te pochodzą z odpowiedzialnych połowów na północno-wschodnim Atlantyku. Gwintowane i zagnieżdżane ręcznie w Douarnenez w Bretanii, są bogate w omega 3.
Wskazanie
Makrela, znana ze swojego charakterystycznego smaku, jest również doceniana za delikatne i lekkie miąższ, zarówno jędrny, jak i delikatny.
Warunki przechowywania
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu dwóch dni.
Składniki
Filety z MAKRELI (Scomber scombrus) 55%, oliwa z oliwek extra virgin*, sól.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna255 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy19 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe4 g
-
Białka21 g
-
Sól1 g
-
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe11 g
-
Wielonienasycone kwasy tłuszczowe3.4 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.