Filety z makreli marynowane w białym winie
Oszczędzaj dzięki tym pakietom
-
Bezpieczna płatność z:
Wartości produktów
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Opis
Ten przepis dla smakoszy jest przygotowany z filetów z makreli i marynaty Muscadet oraz ekologicznych ziół. Makrele te pochodzą z odpowiedzialnych połowów na północno-wschodnim Atlantyku. Gwintowane i zagnieżdżane ręcznie w Douarnenez w Bretanii, są bogate w omega 3.
Wskazanie
Makrela, znana ze swojego charakterystycznego smaku, jest również doceniana za delikatne i lekkie miąższ, zarówno jędrny, jak i delikatny.
Składniki
filety z makreli (Scomber scombrus) 60%, woda, biały ocet winny*, cebula* 4%, marchew* 4%, białe wino Muscadet (SIARCZANY)* 2,4%, pikle (marynaty* 2%, alkohol*, cukier trzcinowy*, sól), czerwona papryka* 2%, sól, ocet spirytusowy*, pietruszka* 0,12%, liść laurowy* 0,06%, tymianek* 0,02%. *25% składników pochodzenia rolniczego pochodzi z upraw ekologicznych. Certyfikowany przez FR-BIO-10.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna175 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy11 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.9 g
-
Cukry0.6 g
-
Białka18 g
-
Sól1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.