tofu
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
tofu opinii
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Jest to preparat warzywny pochodzący z upraw ekologicznych o niskiej zawartości soli. Łączy w sobie to, co najlepsze w produkcie roślinnym i jego bogaty smak, nie rezygnując przy tym z zawartości białka.
Sposób przyjmowania
Zaleca się stosować do smaku.
Środki ostrożności
Może zawierać śladowe ilości i pochodne glutenu, jaj, orzeszków ziemnych, mleka, żyta, glukozy, orzechów, sezamu, selera i musztardy, jeśli pochodzi z zakładu, który również je wykorzystuje.
Warunki przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 48 godzin.
Składniki
Woda, Soja *, Koagulant (siarczan wapnia).
(*) Z rolnictwa ekologicznego.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna125 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy7.6 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe2.7 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe0.4 g
-
Cukry0.4 g
-
Błonnik pokarmowy1.3 g
-
Białka13 g
-
Sól0.1 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.