Pasztet warzywny z meksykańskim smakiem Tofu BIO
Wartości produktów
-
Vegan Nie zawiera żadnych składników pochodzenia zwierzęcego
-
Bezglutenowy Gwarantuje, że zawartość glutenu w produkcie końcowym jest równa lub mniejsza niż 20 mg / kg
-
BIO-ECO Produkcja ekologiczna, która szanuje środowisko naturalne i jest wolna od pestycydów i GMO
Pasztet warzywny z meksykańskim smakiem Tofu BIO opinii
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Opis
Pasztet tofu o smaku meksykańskim BIO Granovita w połączeniu ze zbożami i soją zapewnia dużą ilość wysokiej jakości białka.
Wskazanie
Ekologiczny pasztet tofu o smaku meksykańskim od Granovita, doskonały wybór do przygotowania kanapek, kanapek lub jako składnik potraw wegetariańskich.
Sposób przyjmowania
Zaleca się spożywanie konsumpcji według gustu konsumenta.
Środki ostrożności
Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu nie narażonym na działanie promieni słonecznych.
Składniki
Tofu (24%) (woda, soja, chlorek wapnia, nigari), organiczne pomidory (15%), organiczny nieuwodorniony tłuszcz roślinny, woda, ekologiczna czerwona papryka (10%), organiczna cebula (7%), koncentrat organiczny pomidor (4%), emulgator: lecytyna sojowa, ekologiczna mąka sojowa, organiczny nieuwodorniony olej roślinny, ekologiczna skrobia ziemniaczana, sól morska, organiczne przyprawy, organiczna odwodniona cebula, organiczny ocet jabłkowy.
Tabela żywieniowa
-
Dla 100 g
-
Wartość energetyczna252 kcal
-
Tłuszcze / Lipidy22.7 g
-
Nasycone kwasy tłuszczowe9.6 g
-
Węglowodany / Kwasy tłuszczowe4.6 g
-
Cukry3.5 g
-
Błonnik pokarmowy4.3 g
-
Białka5.2 g
-
Sól0.7 g
Szczegóły
-
Nie ma jeszcze pytań odnośnie tego artykułu.
Pytania i odpowiedzi
Zadaj pytanie dotyczące tego artykułu i uzyskaj odpowiedzi od licznej społeczności Naturlovers.
If you don't see it, check the spam, it may have been marked as spam.